Mittwoch, 7. Juli 2010

wicked! (nl)

Deze titel hadden we eigenlijk al voor de 15 voorgaande updates uit Australië kunnen gebruiken. 'Wicked' wordt hier in downunder namelijk te pas en te onpas als positieve krachtterm gebruikt. Deze keer past het woord echter voortreffelijk als titel omdat onze reis door Australië niet alleen 'wicked' was maar we afgelopen weekeinde ook naar de gelijknamelijke musical geweest zijn. 'Wicked' is een zeer vermakelijke musical met fantastische kostuums, een prachtig décor en was een leuke afsluiting van onze reis door 'Oz' (de musical is het prequel van de 'Wizard of Oz').

28.631 km verder plaatsen we onze laatste update over/vanuit Australië: over een half uur gaan we naar het vliegveld voor onze vlucht naar Bangkok. De 9de vliegen we verder richting Hanoi (Vietnam).

Het is een raar gevoel om Australië (deze keer 'écht') te verlaten, maar we kijken terug op een super tijd en verheugen ons op nieuwe culturen en avonturen in ZO-Azië!

Liefs
Baschi & Efi

PS: behalve een foto-show hebben we deze keer ook een kort filmpje gemaakt over ons dagelijkse leven 'on the road', zodra we een 'wicked' internetverbinding vinden zullen we'm posten :-)

1 Kommentar:

  1. HA Eef,
    Ik volg jullie met plezier en ook wel een beetje trots.
    Een leuke, onderhoudende blog.
    Liefs, Rutger

    AntwortenLöschen